Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

ATT Mechanisatie

Wij zijn vanaf heden Polaris dealer voor Texel!

Omdat de vraag naar electrisch aangedreven voertuigen voor bedrijven, parken en particulieren steeds groter word zijn wij gaan zoeken naar een goed merk om de vraag hiervan te kunnen beantwoorden. Dit hebben wij gevonden in Polaris.
ATT Mechanisatie is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van professionele landbouwapparatuur. Ons bedrijf is gevestigd op Texel. Alle machines die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering kunnen wij leveren. In ons uitgebreide productprogramma vindt u trekkers, landbouw- en grondverzetmachines van diverse merken. Daarnaast beschikt ATT Mechanisatie over een goed uitgeruste werkplaats en een uitgebreid magazijn met klein materieel, toebehoren, gereedschap en bestrijdingsmiddelen. Ook voor onderhoud, service en advies kunt u bij ons terecht.

 
Diensten
Onze dienstverlening is veelomvattend. Wij richten ons op het faciliteren en ondersteunen van landbouwbedrijven. ATT Mechanisatie levert machines en zorgt voor onderhoud en snelle reparatie. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag paraat.
 
Onze diensten op een rij:  
Machines
Ons productprogramma is uitgebreid. Wij leveren o.a. tractoren, verreikers, grondverzetmachines, hooimachines,kippers, mestverwerkers en compressoren van gerenommeerde merken. Regelmatig krijgen wij ook occasions binnen. Na een uitgebreide inspectie en een onderhoudsbeurt worden deze door ons te koop aangeboden.
 
Werkplaats
Goed werkende machines en werktuigen zijn van levensbelang voor uw bedrijf. Stilstand is geen optie! Onze goed opgeleide monteurs staan voor u klaar. Lukt het u niet om naar onze werkplaats te komen? Geen probleem, onze servicedienst voert ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit op locatie.

Contact
Wilt u weten wat ATT Mechanisatie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. 
 


Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen