Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

ATT Merken

Ons assortiment is heel omvangrijk wij leveren o.a.: 
Accumaaiers, bladblazers, bosmaaiers, cirkelmaaiers, frezen, frontmaaiers, gazonmaaiers, gereedschap, grasmaaiers, heggenscharen, kantensnijders, kettingzagen, kooimaaiers, loopmaaiers, luchtkussenmaaiers, snoeizagen, tractoren, trekkers,trimmer, trimmers, tuingereedschap, tuinmachines, versnipperaars, verticuteermachines, zagen, zitmaaiers enz. enz.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrische- en benzinegrasmaaiers van Honda.  Onderhoud machines door een team van specialisten. Uw aankoop is dus altijd direct klaar voor gebruik en voorzien van een garantietermijn. Ook voor alle onderdelen en benodigde spullen bent u bij ons aan het juiste adres.
 
 
Alle Honda benzinegrasmaaiers worden aangedreven door krachtige 4-taktmotoren, voorzien van de modernste technologie. Dankzij hun uitgekiende carburatortechnologie blijven ze maar liefst 43% onder de CARB*-norm, de strengste emissienorm ter wereld.

 
Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.
 
Benzine grasmaaier of elektrische grasmaaier, wat is de juiste keuze?
 
Een elektrische maaier is licht in gewicht en een compact alternatief voor benzinemaaiers. Deze elektrische grasmaaiers hebben weinig onderhoud nodig en zijn bijzonder stil en daarmee zeer comfortabel. De maaikracht van de elektrische grasmaaier is vergelijkbaar met een benzine maaier, maar heeft beperkingen ten aanzien van het te maaien oppervlakte en vele obstakels. Daarnaast zijn ze zonder uitlaatgassen en zonder benzine vullen altijd maaiklaar. De elektrische grasmaaier is aan te raden voor kleinere, vlakke gazons tot een oppervlakte van 500m2.
 
Voor een groot gazon (vanaf 500m2) kunt u het beste een benzinegrasmaaier kiezen. Die maait al spelenderwijs ook lang en vochtig gras. 
 
Elektrische grasmaaiers van Honda: 
De ideale oplossing voor kleinere, vlakke gazons van 150 tot m² 500 m². De elektrische maaiers hebben een maaibreedte van 33 cm, 37 cm en 41 cm. De Honda maaiers lopen op een elektromotor en zijn voorzien van een rotostop. 
 
Benzine grasmaaiers van Honda:
Voor een groot of oneffen gazon kan je het best een benzinemaaier kiezen. Die maait ook lang en vochtig gras met spelend gemak. Maaiers met extra uitrusting, wielaandijving en een grotere maaibreedte zijn echt handig voor de grote gazons tot 2000m2.

 


Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen voor de mens schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en
zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Als gebruiker merkt u dit direct; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn, misselijkheid, etc.


Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.

Daarom wordt Aspen onder andere gebruikt in machines voor groenonderhoud en weg- & waterbouw, particuliere tuinmachines, kleinere buitenboordmotoren, waterpompen, generatoren, etc.

 De frontmaaiers uit te voeren met een turbine voor de grasopvang. De serie maaiers gaat van de particulier met een grotere tuin tot de proffesionele hovenier die dagelijks in actie is.

Dolmar heeft de toekomst
 
Dolmar is niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken, zoals Lithium-ion accuaangedreven tuinmachines. Dolmar is ook continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe 4-takt machines. Tevens wordt er gewerkt aan een 4-takt motor die in meerdere posities gehouden kan worden. Daardoor kunnen meerdere machines uitgevoerd worden met een compacte 4-takt motor. De toepassing van 4-takt motoren in tuinmachines groeit. De voordelen van een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, lagere verbruikskosten, een aangenamer geluid en een minder hinderlijke geur maken 4-takt al langer een goed alternatief voor de traditionele 2-takt techniek.
 
-Minder uitstoot van schadelijke stoffen
-Lage verbruikskosten door laag brandstofverbruik
-Aangenamer geluidsniveau
-Gemakkelijk bijvullen en onderhouden
-Explosieve acceleratie
-Lagere trillingsproductie
-Minder slijtage door lager toerental
-Minder hinderlijke geur
-Beter voor milieu en gebruiker
 
De uitstoot van een 4-takt motor is ongeveer 8 keer minder (-88%) dan een vergelijkbare 2-takt motor en voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen met betrekking tot de uitstoot van schadelijke stoffen. Bij een 2-takt machine komt 20% van de benzine onverbrand in de uitlaat. Dit is niet alleen belastend voor het milieu, maar veroorzaakt ook een hinderlijke geur. Door het kleppensysteem van een 4-takt wordt bijna alle brandstof verbrand alvorens deze in de uitstoot terecht komt. Eén conventionele 2-takt machine produceert bij de start al dezelfde uitstoot als 180 moderne personenauto's. De uitstoot van een 4-takt motor is gelijk aan 10 moderne auto's.
 
Lage verbruikskosten
 
Een 4-takt motor verbruikt tot 36% minder brandstof dan een vergelijkbare 2-takt machine. De verbruikskosten zijn daardoor tot 35% lager in vergelijking met de mengsmering van 2-takt motoren.

Kränzle hogedrukreinigers : absolute topklasse
 
Produkt kwaliteit en technologie ver boven het gemiddelde, een modern design, hoog kwaliteitsmateriaal, extreme lange levensduur en zeer doeltreffend. Verder onderscheiden wij ons door onze grote voorraad aan hogedrukreinigers, veegmachines, stofzuigers, toebehoren, wisselstukken en de razendsnelle leveringen.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen