Ga naar de website van ATT Mechanisatie
ATT Aardappelteelt Texel

Nieuws


Graan zaaien dit seizoen van start met de nieuwe Claas Axion 950
We zijn dit jaar van start gegaan met graanzaaien, dit keer met de nieuwe Claas Axion 950. We hebben deze trekker ook uitgerust met SBG/Raven RTK GPS om ook hiermee nauwkeurig te kunnen werken. Verder is dit jaar de Imants spitter uitgerust met een Kverneland CX schijfkouterbalk, deze gaat beter om met de gewasresten die je met spitten heb. Een mooie combinatie en hij doet het op zijn slofjes!

Lees verder...


Voor komend jaar investeren wij in een nieuwe Grimme GB430 snarenbedpl
Voor komend jaar investeren wij in een nieuwe Grimme GB430 snarenbedplanter. Zeer compleet uitgevoer met oa fabrieksgemonteerde vloeibare kunstmesttoediening. Originele grimme moncereen tanken. Granulaatstrooiers etc. 

Lees verder...


Een nieuwe Kaweco Double twin shift 16000 liter bemestertank voor Atte
Wij gaan dit jaar van start met een nieuwe Claas Axion 850 en een Kaweco Double Twin shift 16000 liter tank. Hierachter hebben wij een Kaweco graslandbemester en een Evers Bouwlandbemester.

Lees verder...


Wij hebben dit jaar geïnvesteerd in een nieuwe Struik 6 meter brede op
Wij hebben dit jaar geïnvesteerd in een nieuwe Struik 6 meter brede opklapbare hakenfrees.

Lees verder...


Maiskuil aanrijden met Xerion
Wij hebben voor dit seizoen een schuifbord gemaakt om met de Claas Xerion de maiskuil aan te rijden. Hier een mooie actiefilm.

Lees verder...


Koelcontainers laden met oprijbrug
Wij beschikken sinds kort over een oprijbrug waarmee het mogelijk is om met een heftruck met triplemast zeecontainers te laden. Wat vroeger nog handwerk was is nu een kwestie van een half uur op de heftruck zitten.

Lees verder...


Agentschap voor Joordens zaden
Attexel is officieel agent geworden voor Joordens zaden in Kessel.

Lees verder...


Groenbemester zaaien bij de Lugt
Selectiebedrijf de Lugt heeft ervoor gekozen om Attexel 40 ha groenbemester te laten zaaien met de van het voorjaar nieuwe gebouwde zaaicombinatie.

Lees verder...


Nieuw materiaal ATTexel b.v. seizoen 2012
Voor dit jaar is er een enorme stap gemaakt. In samenwerking met Claas importeur Kamps de Wild is er een overeenstemming bereikt om vijf New Holland trekkers om te ruilen voor drie nieuwe Claas trekkers. Het gaat hier om drie verschillende modellen en vermogenklasse's.Lees verder...


Uienafstaarter voor ATTexel
Eind oktober heeft ATTexel een uienafstaarter gekocht.

Lees verder...
Nieuws


29 maart 2015 - We zijn dit jaar van start gegaan met graanzaaien, dit keer met de nieuwe Claas Axion 950. We hebben deze trekker ook uitgerust met SBG/Raven RTK GPS om ook hiermee nauwkeurig te kunnen werken. Verder is dit jaar de Imants spitter uitgerust met een Kverneland CX schijfkouterbalk, deze gaat beter om met de gewasresten die je met spitten heb. Een mooie combinatie en hij doet het op zijn slofjes!


Meer nieuws

Contact

A.T.Texel
Hoofdweg 108
1795 JG De Cocksdorp
H. Broekman: 06-224 493 60
G. Rikkenberg: 06-510 258 49