Ga naar de website van ATT Mechanisatie
ATT Aardappelteelt Texel

Nieuw materiaal ATTexel b.v. seizoen 2012

Nieuws >> Nieuw materiaal ATTexel b.v. seizoen 2012
 Datum: 26-02-2012


Voor dit jaar is er een enorme stap gemaakt. In samenwerking met Claas importeur Kamps de Wild is er een overeenstemming bereikt om vijf New Holland trekkers om te ruilen voor drie nieuwe Claas trekkers. Het gaat hier om drie verschillende modellen en vermogenklasse's.

Om het grote werk te kunnen verzetten is er gekozen voor een Claas Xerion systeem trekker. Deze trekker met een vermogen van 380 pk heeft vier even grote wielen en het is mogelijk om de cabine 180 graden om te keren op het chassis. Wat het mogelijk maakt om achteruitrijdend werk te kunnen doen. Deze trekker zal in combinatie met een Kverneland Cts Stubble Finisher komen te rijden. Deze machine met een werkbreedte van 6 meter waarop een zaaicombinatie gebouwd zal worden maakt het mogelijk om vele hectare per dag te bewerken.


Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


29 maart 2015 - We zijn dit jaar van start gegaan met graanzaaien, dit keer met de nieuwe Claas Axion 950. We hebben deze trekker ook uitgerust met SBG/Raven RTK GPS om ook hiermee nauwkeurig te kunnen werken. Verder is dit jaar de Imants spitter uitgerust met een Kverneland CX schijfkouterbalk, deze gaat beter om met de gewasresten die je met spitten heb. Een mooie combinatie en hij doet het op zijn slofjes!


Meer nieuws

Contact

A.T.Texel
Hoofdweg 108
1795 JG De Cocksdorp
H. Broekman: 06-224 493 60
G. Rikkenberg: 06-510 258 49