Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Afgeleverd: Amazone UX4200 voor Arnold Langeveld

Nieuws >> Afgeleverd: Amazone UX4200 voor Arnold Langeveld
 Datum: 21-06-2012


Zeer trots zijn wij dat wij Arnold Langeveld deze hypermoderne spuit met alle meest denkbare opties mochten verkopen. 
De spuit van het in Duitsland geproduceerde merk Amazone is uitgerust met vele opties.
Dit maakt het werken met deze spuit zeer plezierig. Wij wensen Familie Langeveld en medewerkers veel werkplezier met deze machine.

Hier enkele gegevens van de spuit:

De spuit heeft een inhoud van 4200 ltr en is uitgerust met 33 meter brede bomen waarvan de topeinden van aluminieum zijn.
Op deze bomen zit distancecontrol welke de boomhoogte tijdens het werk altijd op exacte ingestelde hoogte houd. Ook wanneer de spuit bijvoorbeeld met een wiel scheef weg zakt.
De bomen hangen zowel axiaal als radiaal geveerd opgesteld aan het paralellogram zodat ook bij optrekken en remmen de schokken eerst opgevangen worden wat de levensduur van de bomen bevorderd.
Ook tijdens transport hangen de bomen in accumulatoren zodat er altijd een kleine vering is.
De bomen zijn onderhoudsvriendelijk de verbindingen zijn met conische bouten welke wanneer er ruimte op komt zeer simpel nagesteld kunnen worden.
Via de amatron terminal kunnen de vele opties aangestuurd worden zoals het automatische spoelsysteem, via Gps aangestuurde sectieafsluiten etc.

Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen