Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

ATT mechanisatie krijgt het dealerschap van het merk Dolmar tuin en pa

Nieuws >> ATT mechanisatie krijgt het dealerschap van het merk Dolmar tuin en pa
 Datum: 31-01-2013


ATT mechanisatie krijgt het dealerschap van het merk Dolmar tuin en parkmachines voor Texel!Dolmar, hét merk in tuin en park machines!

Dolmar moedigt aan om te doen. Met de probleemloze techniek, het uitgebreide assortiment en de uistekende ondersteuning kan iedereen die met Dolmar gereedschap werkt professioneel aan de slag in tuin, park en bos. Dat is de filosofie van Dolmar. Samengevat in: Doe maar. Dolmar. Want werken met gereedschap is plezierig. Of u nu bezig bent met bosbeheer, langs de snelweg de bermen bijhoudt, in uw tuin het gras maait, de groenvoorziening van de gemeente doet, haardhout zaagt of de tuinen van uw klanten onderhoudt. Dolmar wil het merk zijn van iedereen die professioneel bezig is met zijn werk of hobby.
 


Probleemloze techniek
 
Dolmar heeft een traditie van kwaliteit. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen, en lopen niet zelden daarop vooruit. Maar we doen niet moeilijk over techniek; gereedschap moet gewoon werken. Het is goed om te weten dat het er is, en in dienst staat van uw werkplezier. Natuurlijk zijn er machines met 4-takt. Dat is beter voor het mileu. En wordt de techniek ingezet om machine makkelijker te laten starten. Worden producten zo ontworpen dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn, dat ze minder trillen. Want dat is beter voor uw gezondheid.
 
Uitgekiend assortiment
 
De overame door Makita heeft voor Dolmar veel betekend. Er is nu een breed assortiment, waarmee het meeste werk gedaan kan worden. U vindt in deze catalogus de producten helder ingedeeld in professioneel, semi-professioneel en basis. U bepaalt zelf welke categorie het beste bij u en uw werkzaamheden past. Wij van Dolmar geloven niet in het nut van een te uitgebreide keuze. Van keuzestress is nog nooit iemand gelukkig geworden. Dus beperken we ons in de hoeveelheid van een bepaalde categorie producten.
 
Uitstekende ondersteuning
 
U wilt de zekerheid van een goede service. Logisch. Als een machine reparatie of onderhoud nodig heeft , wilt u de garantie dat het goed geregeld is. Daarom werkt Dolmar met goede dealers, die uw machine kunnen onderhouden en als het nodig is, kunnen repareren. Logisch. Ze worden door Dolmar geholpen dit vlekkeloos voor uw te doen. Bij Dolmar staat snelle en complete voorziening van onderdelen hoog in het vaandel.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen