Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Een nieuwe Claas Lexion 670 Terra trac voor ATTagro b.v.

Nieuws >> Een nieuwe Claas Lexion 670 Terra trac voor ATTagro b.v.
 Datum: 19-01-2015


Wij leveren voor komende zomer een nieuwe Claas Lexion 670 terra trac aan ATTagro b.v. Een supercomplete machine met rupsonderstel, strohakselaar, gps besturing en nog veel meer. Hét topmodel van Claas op het gebied van schuddercombine's!

De combine is uitgevoerd met onder andere vochtmeting, opbrengstmeting, en mede door het rupsonderstel icm met de zeer grote achterwielen is deze combine het meest structuurvriendelijk van alle combine's! Hier is voor gekozen omdat de laatste jaren ook het oogsten in de zomer wel eens behoorlijk moeizaam kon verlopen. Er is bij deze combine voor een 7,5 meter breedt maaibord gekozen omdat het vorige nog bredere bord niet altijd  voordeliger bleek. 
Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen