Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Een nieuwe Kverneland CLS pro cultivator voor Selectiebedrijf de Lugt

Nieuws >> Een nieuwe Kverneland CLS pro cultivator voor Selectiebedrijf de Lugt
 Datum: 29-03-2015


Een nieuwe Kverneland CLC pro 4 meter brede opklapbare cultivator voor Selectiebedrijf de Lugt. Na een demo met de machine gemaakt te hebben waren zij zeer verrast door de goede werking van de machine waarna de machine gelijkt mocht blijven.
Hij is uitgevoerd met KNOCK-ON  snelwisselpunten hierdoor is het mogelijk om in twee minuten de complete machine van nieuwe of andere punten te voorzien.

De machine is volgens het driebalks concept gebouwd. hij is hydraulisch opklapbaar en kan zo ook weggezet worden. Verder zitten er mooie grote kooirollen achter. Hiervoor zitten de egalisatiestrippen welke zogewenst uitgevoerd kunnen worden met extra slijtstrippen wat op onze gronden wel aan te bevelen is gezien de grotere slijtage in ons gebied. Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen