Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Een nieuwe Kverneland Optima HD maiszaaier voor ATTagro b.v.

Nieuws >> Een nieuwe Kverneland Optima HD maiszaaier voor ATTagro b.v.
 Datum: 25-08-2015


Wij leverden dit voorjaar een nieuwe Kverneland Optima HD 6 rijige maiszaaimachine en een Kverneland I-xtra fronttank voor vloeibare kunstmesttoediening aan ATTagro b.v. 

Voor de complete combinatie is bewust voor Kverneland gekozen omdat deze zowel zaaitechniek als toediening voor vloeibare kunstmesttechniek in huis heeft. Mede door de goede ervaring van de reeds verkochtte tank die al twee seizoen naar tevredenheid draait is er ook voor een I-Xtra 1100 liter fronttank met spuitcomputer gekozen. De terminal, een Isomatch touchscreen scherm werkt ook zeer gebruiksvriendelijk. Een super mooie combinatie welke al zeer goed zaaiwerk heeft geleverd.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen