Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Een nieuwe Vicon RO-EDW kunstmeststrooier voor de Wit Landbouw

Nieuws >> Een nieuwe Vicon RO-EDW kunstmeststrooier voor de Wit Landbouw
 Datum: 02-01-2015


Een nieuwe Vicon RO-EDW kunstmeststrooier voor P de Wit Landbouw. Het nieuwste model weegstrooier met oa ledverlichting en de nieuwe Trimflow kantstrooi inrichting.

De strooier is uitgerust met de nieuwste opties. Zo zijn de RVS beschermingskapjes van de weegcellen geperforeerd wat het schoonmaken makkelijker maakt. De vernieuwde Trimflow maakt het kanststrooien nog makkelijker en beter. En ook nieuw is de Trimflow voor het van de kant af strooien. Beide zijn hydraulisch bedienbaar vanuit de trekker dus afstappen is verleden tijd. De strooier word gekoppeld aan het SBG rechtrijsysteem voor oa de rijsnelheid. Verder heeft de strooier een Focus bedieningsterminal.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen