Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Een Prototype Evers Striptill frontunit met daar achter een Holsteiner

Nieuws >> Een Prototype Evers Striptill frontunit met daar achter een Holsteiner
 Datum: 22-12-2015


Dit voorjaar start Hans Smit van hoeve Noorderwaard uit Oosterend met een prototype Evers Striptill frontunit met daarachter een Evers Holsteiner met hydraulische hef om in één werkgang bieten te zaaien door groenbemesters!
Samen met Eversagro hebben uit een idee deze combinatie laten onstaan!

De unit zal in combinatie met de Evers Holsteiner gebruikt worden. Omdat deze een pootafstand van 50 cm heeft is deze geschikt om de grond los te maken voor een eventuele bietenteelt. 

Het hele concept is samen met Eversagro uitgedacht. Om gewichtbesparing aan de achterkant te krijgen is er gekozen voor een frontunit. De striptill loopt op een eigen in diepte instelbaar wielstel. 

Wij wensen Hans veel werkplezier met zijn nieuwe aankoop en hopen op postitieve resultaten omdat dit systeem voor Texel veel potentie kan hebben.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen