Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Kverneland CTS evo op demo!

Nieuws >> Kverneland CTS evo op demo!
 Datum: 19-02-2012


In samenwerking met Kverneland Nederland krijgt ATTexel een Kverneland CTS evo op demo. Deze machine wordt aangepast aan onze wensen om te kijken of de machine binnen ons bedrijf past.

De Kverneland CTS evo is geen alledaagse machine die we in Nederland zien. De machine heeft een werkbreedte van 6 meter. 
De machine word als volgt uigevoerd, aan het begin van het frame komt een schijveneg deze snijdt het restgewas verticaal door, hierachter komen 3 rijen vleugelschaarbeitels die de grond horizontaal volledig doorsnijden. De werkdiepte van deze beitels is ongeveer 5 tot 10 cm. Daarachter zit het hydraulische wielstel waar de machine op loopt. Achter dit wielstel zitten woelers die de grond tot een diepte van 40 cm los kunnen maken. Achter deze woelers komen strijkstrippen om de grond te egaliseren. En als laatste zit er een grote zware Kenner rol achter die de grond weer goed aandrukt. 
Als de machine bevalt in het werk wil ATTexel hierachter nog zaaibalken met schijfkouters monteren om in één werkgang ook te kunnen zaaien. 
Zie hier een demofilmpje van de machine: http://www.youtube.com/watch?v=T6eJx_xUI3U


Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen