Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Nieuwe Amazone kunstmeststrooier voor Fa Langeveld van hoeve Nieuw Bre

Nieuws >> Nieuwe Amazone kunstmeststrooier voor Fa Langeveld van hoeve Nieuw Bre
 Datum: 16-12-2012


Nieuwe Amazone kunstmeststrooier voor Fa Langeveld van hoeve Nieuw Breda

Een supermoderne strooier voor de fa Langeveld. Na de investering in een Amazone spuit deze zomer is nu ook overgegaan tot een nieuwe strooier. Omdat het product zo goed bevalt is ook de keuze bij de strooier naar een Amazone gegaan. Omdat de bedieningscomputers van de Amazone UX spuit met gps sectie besturing voor de stooier gebruikt kunnen worden bestaat nu dus de mogelijkheid om ook met de kunstmeststooier op GPS besturing te werken. Dit betekend geen overlap meer op kopakkers en geren.
Tevens houdt de gebruiker geld in zijn zak omdat de bedieningsterminal niet nogmaals aangeschaft hoeven te worden.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen