Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Afgeleverd: Claas Arion 410 met voorlader voor Fruithof de Veen

Nieuws >> Afgeleverd: Claas Arion 410 met voorlader voor Fruithof de Veen
 Datum: 26-12-2011


Een nieuwe Claas Arion 410 cis met voorlader voor Fruithof de veen.
De trekker is afgeleverd met mooie brede 600/65x38 en 480/65x28 banden. Een originele voorlader van Claas met snelwisselsysteem van aan en afpikken gemakkelijk maakt. Verder is de trekker uitgerust met airconditioning, 4 hydraulische ventielen waarvan er 2 met een in de armleuning geintegreerde joystick bediend kunnen worden. Op deze joystick is het ook mogelijk om door de 4 groeps powershift versnellingsbak heen te schakelen.
Verder is er voor op de voorlader een Strautmann grijperbak bijgeleverd.
Uitgerust met 4 hydraulische ventielenBediening van aftakas en hefinrichting op het achterspatbord.Een zware grijperbak van Strautmann maakt het schapenvoeren wat makkelijker.


De in de armleuning geintegreerde joystick waarmee het mogelijk is de voorlader en extra functies voor de grijperbak etc te bedienen.
Ook is het mogelijk om op en af te schakelen in de versnellingbak.Een mooie ruime overzichtelijke cabine maakt het werken prettig in deze trekker. Met airconditioning, radio, verstelbaar stuur en luchtgeveerde stoel is er weinig meer te wensen over.


Bij de CIS uitvoering in de bovenrand van de cabine de mogelijkheid tot 4 werklampenKeer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen