Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Nieuwe Claas Disco 3500 FC frontmaaier voor Vleesveebedrijf de Oorspro

Nieuws >> Nieuwe Claas Disco 3500 FC frontmaaier voor Vleesveebedrijf de Oorspro
 Datum: 19-11-2013


Voor komend seizoen heeft Vleesveebedrijf de Oorsprong gekozen om het machinepark uit te breiden met een Claas Disco 3500 FC frontmaaier. Het topmodel van Claas op dit moment!

De maaier is uitgerust met de meest geavanceerde technieken
 
P-CUT maaibalk.
Door de inkeping aan de onderzijde wordt het vuil aan de balk door de grasstoppels afgeborsteld
Tot 16% lager brandstofverbruik door reductie van het aandrijftoerental op 850 t/min met dezelfde maaikwaliteit
24 mm dikke tandwielen drijven de maaibalk aan
 
SAFETY LINK.
Elke maaischijf wordt door een satelietentandwiel aangedreven, dat voorzien is van een gedefinieerde breuklijn. Wanneer een obstakel wordt geraakt, blijft de maaischijf stil staan. De aandrijving draait verder en blijft daardoor beschermd. De SAFETYLINK module kan dan snel worden vervangen.
 
ACTIVE FLOAT – Hydropneumatische ontlasting.
Met ACTIVE FLOAT kan de oplegdruk van de maaier altijd vanuit de cabine aan de heersende omstandigheden worden aangepast. Zodoende wordt de opgebouwde wrijfweerstand in rolweerstand omgezet. Hierdoor wordt het ruwe asgehalte in het voer aanmerkelijk beperkt en het brandstofverbruik aantoonbaar tot 20% verlaagd.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen