Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Nieuwe Kverneland Taarup 853 Stroohakselaar voor Fruithof de Veen

Nieuws >> Nieuwe Kverneland Taarup 853 Stroohakselaar voor Fruithof de Veen
 Datum: 19-11-2013


Fruithof de Veen heeft ervoor gekozen om een Kverneland Taarup 853 stroohakselaar aan te schaffen om hun stroohokken machinaal vol te kunnen blazen. Met deze machine is het ook mogelijk om voor het voerhek te voeren. 

De Kverneland Taarup 853 is speciaal ontworpen om stro, hooi en kuilvoer te verkleinen en verdelen. Het biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor het verwerken van materiaal bij het gebruik van verschillende soorten balen stro, hooi of kuilvoer. De solide constructie zorgt voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur van de machine.
De 3 m3 voorraadkamer is ruim genoeg voor het vervoeren van twee ronde balen. De versnellingsbak met twee snelheden maakt het mogelijk om de machine te gebruiken voor zowel strooien als voeren. Met de standaard bediening kunt u de snelheid van de kettingen regelen tijdens het werk. 
 
De voordelen:
 
3m³ inhoud
Getrokken uitvoering voor zowel voeren als boxen strooien
Unieke trommel/mes combinatie voor het verwerken van diverse materialen
Twee traps schakelbare tandwielkast, waarmee de snelheid van de turbine naar wens kan worden geregeld
Kan twee ronde balen in één keer meenemen
Leverbaar met standaard- of draaibare blaaspijp
Stroverdelen tot 18 meterKeer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen