Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Nieuwe SBG GeoStar 200 voor Fa Van Heerwaarden van hoeve Axel

Nieuws >> Nieuwe SBG GeoStar 200 voor Fa Van Heerwaarden van hoeve Axel
 Datum: 16-12-2012


Nieuwe SBG GeoStar 200 voor Fa Van Heerwaarden van hoeve Axel

 

GeoSTAR 200

De GeoSTAR 200 vormt het kloppende hart voor alle SBG producten. Door het grote en overzichtelijke beeldscherm bedient u gemakkelijk alle functies en heeft u altijd een perfect overzicht. 

GeoSTAR 200

Of het nu gaat om trekkerbesturing, ploegbesturing, Side-shift of TWIN-besturing, sectiebesturing of egaliseren, alle verschillende besturingen zijn volledig geïntegreerd in de GeoSTAR 200. Met de GeoSTAR 200 kunnen zowel rechte lijnen, bochten als contouren worden gereden of combinaties daarvan. 

De GeoSTAR 200 beschikt verder over handige functies als het instellen van kopakkers met verschillende breedtes en het weergeven van de spuitsporen, eventueel zelfs met een afwijkende werkbreedte. De GeoSTAR 200 heeft tal van extra opties, zoals een uitgebreide teeltregistratie, het vastleggen van hoogtekaarten en een speciale module om proefvelden aan te leggen of op raster te kunnen planten.

GeoSTAR 200

Internet

De GeoSTAR 200 terminal kan over een internetverbinding beschikken. Het uitwisselen van percelen, hulp op afstand en voertuigtracking worden hierdoor mogelijk. Het is zelfs mogelijk om tijdens het werk bijvoorbeeld het weerbericht te bekijken. 

Gegevensuitwisseling

Perceels- en registratiegegevens kunnen worden uitgewisseld in gangbare formaten zoals ESRI shapefiles en Google Earth. Verder kunnen tot maximaal 3 achtergrondkaarten tegelijkertijd worden geladen voor variabele dosering. De GeoSTAR 200 is compatibel met de meest gangbare merken doseer-, spuit- en strooicomputers.

GeoSTAR 200

Overtuigende voordelen:

  • Geïntegreerde dubbele GPS/GLONASS ontvanger
  • Absoluut krasvrij 30,5 cm beeldscherm met glasplaat touchscreen
  • Dubbele GSM-modem mogelijk voor ononderbroken RTK-ontvangst
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke bediening

 

 Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen