Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

SBG Dealerschap Texel voor GPS Toepassingen op landbouwgebied

Nieuws >> SBG Dealerschap Texel voor GPS Toepassingen op landbouwgebied
 Datum: 04-03-2012


ATTMechanisatie heeft het dealerschap van SBG innovatie gekregen. Het gaat hier om de GPS apparatuur die wij voor de landbouw breed in kunnen zetten.

Specialisten in GPS

SBG is producent van geavanceerde GPS besturingssystemen voor de meeste uiteenlopende toepassingen in de landbouw. Als Nederlands bedrijf heeft SBG vanaf zijn ontstaan sterk ingespeeld op de hoge eisen die de vooruitstrevende Nederlandse agrarische ondernemers stellen aan hun GPS apparatuur. Een team van specialisten met veelal een agrarische achtergrond werkt dagelijks aan de ontwikkeling, productie en service van onze GPS systemen.

Onze slogan luidt niet zomaar ‘Performing Perfection’. We streven naar perfectie op het gebied van gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheidOver SBG

SBG Precision Farming is in 2003 opgericht onder de naam SBG Innovatie. Sindsdien heeft het bedrijf zich bewezen op de Nederlandse en Europese markt van precisielandbouw en een vaste plek veroverd.

SBG Precision Farming is actief in de ontwikkeling en verkoop van nauwkeurige RTK GPS-besturingssystemen voor landbouwtoepassingen. De ontwikkeling omvat het ontwerpen, testen en doorontwikkelen van producten van SBG Precision Farming op vraag van de markt en gebruikers. De ontwikkeling van software, elektronica en mechanische onderdelen vindt in eigen beheer plaats. SBG Precision Farming heeft daarnaast een eigen productie en assemblage afdeling.

Onze mijlpalen:

2003 -- Oprichting SBG Innovatie door E. Schenk, R. Van Bruggen en G. Guns.

2005 -- Introductie automatisch besturing SBGuidance Auto, Side-Shift en Varioploegen

2007 -- Introductie TWIN besturing (trekker en werktuig) en schijf (couter) besturing

2008 -- Oprichting Navtronics (B) te Geel

2009 -- Introductie Geostar 200 bedieningsterminal

2012 -- Introductie DynamIQ waterpasmodule en advanced steering

SBG Precision Farming is een van de grootste spelers op de Nederlandse markt van de precisielandbouw. SBG Precision Farming heeft de ambitie om zijn producten breder te vermarkten en is daarom actief bezig om in verschillende landen een verkoop- en distributienetwerk op te zetten. Als voorbeeld daarvan is de vruchtbare samenwerking in België met Van der Haeghe NV. en met Agri2.0 in Oost-Europa. Momenteel worden de SBGuidance producten geëxporteerd naar verschillende landen in Europa en Rusland.

Voor verkoop en nazorg wordt nauw samengewerkt met locale dealers en importeurs.Keer terug naar nieuwspagina.Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen