Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Tuin & Park

Welkom bij ATT tuin en parkmachines

 

ATT tuin en parkmachines is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de in- en verkoop van tuinmachines. Onze voorraad bestaat uit verschillende modellen en merken in diverse prijsklassen. ATT beschikt over een eigen werkplaats, die is uitgerust voor volledige onderhoud van uw tuinmachine. ATT garandeert zowel de nieuwe als gebruikte machines. Hebt u iets in te ruilen? Dit is altijd bespreekbaar. Neem een kijkje op de website en overtuig u zelf van het ruime aanbod.

ATT heeft een unieke nieuwe service. Wij leveren nu desgewenst alle nieuwe maaiers geheel maai klaar bij U aan huis. U kunt dus direct maaien  Een unieke service voor een tevreden klant!

Wij leveren verschillende merken welke zich bewezen hebben in de tuin en park wereld.

U kunt bij ons terecht voor oa Honda, Toro, Gianni Ferrari, Dolmar, Kubota, enz 
Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen