Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Werkplaats

Uitbreiding van de ijzervoorraad en werkzaamheden!

Omdat er steeds meer vraag naar contructiewerk komt is er besloten om de werkplaats met verschillende machines uit te breiden. Ook is de voorraad ijzer flink uitgebreid met oa een complete stelling plaatmateriaal in bijna alle diktes en ook Hardox materialen zijn aanwezig.

Hieronder de nieuwe Plaatmateriaal stelling en de nog verder uitgebreide ijzerstelling

  

Ook hebben wij een optische snijtafel welke het mogelijk maakt om direct vanaf een tekening (schaal 1:1) plaat materiaal uit te kunnen snijden. Hierop hebben wij een autogeenbrander voor diktes van 3 mm tot 100 mm en een plasmasnijder om dunnere plaatmaterialen te snijden, hiervan is het bereik 0.5 mm tot 20 mm. Het snijbereik qua plaatgrootte  is 1.25 mtr tot 2.5 mtr.

 

Ook hebben wij een 80 ton's  Ponsmachine. Ponst  een gat van 31 mm Ø in 20 mm plaatmateriaal of 39 in 15 mm, L-staal 140x13, Strip 250 x 13, uithoeken 16 mm

Moderne werkplaats
Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor vakkundige en snelle ingrepen. Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan alle merken tractoren, landbouw- en grondverzetmachines. ATT Mechanisatie beschikt over gespecialiseerde apparatuur waarmee onze goed opgeleide monteurs metingen kunnen verrichten, storingen kunnen opsporen en apparaten kunnen inregelen.


 
Service en onderhoud
Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw werktuigen. Voorkom stilstand en laat jaarlijks een onderhoudsbeurt uitvoeren. Wij kunnen op korte termijn onderhoud van uw machines en tractoren inplannen. Onze monteurs werken conform de normen van het COM, Centraal Orgaan Mechanisatie. Deze brancheorganisatie stelt strenge eisen aan bedrijven die het COM-keurmerk mogen voeren. Uw werktuigen zijn bij ons dus in goede handen.
 
Kunt u uw voertuig moeilijk missen? Geen probleem. In veel gevallen hebben wij vervangende machines beschikbaar.
 
Installatie van airco’s
Een aangenaam werkklimaat is van groot belang. Daarom zijn veel tractoren en machines tegenwoordig uitgerust met airconditioning. De aanleg hiervan is specialistenwerk. ATT Mechanisatie heeft ervaring met de aanleg van verschillende aircosystemen. Ook voor reparatie en onderhoud van uw airco-installatie kunt u bij ons terecht.

Hydrauliekslangenpers 
Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers Veel landbouwtractoren en machines zijn uitgerust met een hydrauliek systeem. Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van hydrauliekslangen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken.  In ons magazijn hebbben wij een zeer breed assortiment nippels en perspilaren. 

Contructiewerk.

Wij beschikken over zeer veel apparatuur wat ons het werk makkelijk maakt om diverse soorten contruciewerk uit toe voeren.

Hier ziet u het uitsnijden van harten uit velgen en opnieuw opboren door middel van een magneetboor. Hiermee maken wij verwisselbare harten in bestaande velgen waardoor het mogelijk is om bestaande velgen op meerdere merken trekkers te kunnen gebruiken.
Banden en Bandenpers
Wij beschikken ook over een bandenafdrukpers die het voor ons mogelijk maakt banden tot 2,15 mtr hoogte te kunnen demonteren om te repareren of te wisselen. Ook leveren wij alle soorten banden voor diverse landbouwactiviteiten. Ook voor het laten repareren wanneer er grotere schade is, bij bijvoorbeeld een scheur kunnen wij de reparatie hiervoor verzorgen.
Bij  slijtage kunnen wij het coveren, het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag voor u verzorgen. Ons bedrijf is hiervoor aangesloten bij een organisatie die dit landelijk voor diverse bedrijven uitvoerd. Wij leveren diverse merken banden oa Michelin, Trelleborg, Alliance, Kleber, BKT, Continental. Bel gerust voor een passende aanbieding.

COM-keur
ATT Mechanisatie gaat voor topkwaliteit. Onze monteurs zijn opgeleid door Claas, de grootste producent van landbouwwerktuigen in Europa. Wij hanteren hun hoge kwaliteitsnormen. Bovendien werkt ATT Mechanisatie volgens de eisen van brancheorganisatie COM, het Centraal Orgaan Mechanisatiebedrijven. De COM-keur staat voor kwaliteit en vakmanschap.
 
Teststation
ATT Mechanisatie voert niet alleen reparaties uit, maar is gefaciliteerd om uitgebreid technisch onderzoek aan trekkers en landbouwmachines te verrichten. Koppel- en vermogenstesten, testen van compressie, accu, start- en laadcircuit, hydrauliek en het doormeten van wielsporingen en koelsystemen.
 
SKL-keuringen
Ons bedrijf neemt deel aan de periodieke keuringsschema’s van de Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL). Deze onafhankelijke stichting heeft tot doel het bevorderen en verbeteren van de kwaliteit van trekkers, installaties en landbouwwerktuigen. Deze keuringen worden uitgevoerd volgens een vast protocol, door bedrijven die beschikken over de juiste apparatuur en gecertificeerde monteurs. ATT Mechanisatie voldoet aan alle eisen.
 
Heeft u vragen over onderhoud of preventie? Neem gerust contact met ons op.

Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen