Ga naar de website van A.T. Texel
ATT Mechanisatie Texel

Winteronderhoud

Winteronderhoud of beter winterbehoud
 
Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en het winteronderhoud van hun kostbare tuinmachine(s) van belang zijn. De machine(s) gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onplezierige verrassingen komen te staan. Wat vragen wij van U: 
1. Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk. 
2. Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud meldt dit aan via onderstaand reactieformulier. 
 
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt uw machine opgenomen in de planning en in de loop van de winter opgehaald. Hierover wordt u van te voren telefonisch geïnformeerd. Wij zorgen ervoor dat uw machine voor het begin van het maaiseizoen weer bij u terug is. 
 
Uit ervaring weten wij dat het jaarlijks aanmelden voor een winterbeurt nogal eens vergeten wordt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de machine jaarlijks automatisch door ons te laten ophalen. U kunt dit dan éénmalig aangeven op het reactieformulier. Uiteraard nemen we dan wel vooraf even contact met u op om af te spreken wanneer we de machine komen halen. Mocht onderhoud dan niet nodig zijn, is het altijd mogelijk om dit, in overleg, een jaar over te slaan. 


Nieuws


03 oktober 2016 - Wij verkochten afgelopen week de 2e Claas verreiker op Texel! Familie Rodenburg van Ijsboerdij Labora heeft gekozen voor een Scorpion 7035 Varipower. Uitgevoerd met Hekamp mestbak en Bressel und Lade kuilhapper klaar voor de toekomst! Wij bedanken ze voor het vertrouwen in ons bedrijf en het merk en wensen ze veel werkplezier met hun nieuwste aankoop!


Meer nieuws

Contact

Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend
Tel. 0222-318626 / 06-51 02 58 49

Onderdelen